Når de onde kommentarer bliver for meget

Gode og dårlige reaktioner på mit blonde hår

image

Look from Diesel

Den lange og besværlige process det var at få mit hår blond, vil jeg lave en guide på senere her på bloggen. Men efter 3 timers hår blegning kan man spørge sig selv om det var det værd?

Sidste år da jeg havde blond hår, endte det med at blive meget gult og var slet ikke som jeg ønskede. Se billederne fra sidst HER

Denne gang blev det helt hvid eller nærmere sølv, der er mange navne for denne hårfarve men gult var det heldigvis ikke blevet. Denne farve var præcis den jeg ønskede til mit nye look som jeg helt spontant en aften ville have. Jeg var virkelig træt af det samme udtryk og ville bare have en stor forandring, det endte så i dette blonde hår.

Min plan var oprindeligt kun at have denne hårfarve i 2 dage. Da jeg postede det første billede af mit nye hår på instagram @MikeAfsharian og på min snapchat (MikeAfsharian) blev jeg helt overvældet af alle de gode kommentare og like’s mit billede på instagram fik. Derfor besluttede jeg mig ikke at vende tilbage til min originale hårfarve (sort) før det naturligt voksede frem igen.

Nu har jeg været helt blond i snart en uge og her er nogle af de reaktioner jeg har fået, gode som dårlige :

– En man i 40’erne er på vej forbi mig mens han peger på mig og begynder at grine af mig

– En flok børn 3-4 år gamle på tur med børnehaven, en af børnene råber ” Se ham der manden har hvidt hår”

–  Jeg var inde på Københavns bibliotek og skulle spørge en bibliotekar om råd og det eneste hun kiggede på mens vi snakkede var mit hår”

– En af mine følgere som er frisør fortalte mig at jeg skulle passe meget på med at farve det selv, da 3 timers blegning er meget dårligt for håret, hvilket han også har helt ret i.

På snapchat har der været en del der har skrevet at det er fedt jeg tør at springe ud i det og farve mit hår blondt. Jeg må indrømme at det er en hårfarve der for en mellemøstlig fyr som mig tiltrækker meget opmærksomhed. De ture jeg har taget på strøget har været fyldt med overraskende blikke. Jeg er virkelig glad for jeg farvede det og har nydt at kunne vise en anden side af mig selv om kunne vise en ny stil som denne hårfarve giver mig.

Hvis du selv går med et ønske om at farve håret blondt som fyr, vil jeg sige GO FOR IT!  – Men du skal være forberedt på at folk stirre en del. Dette gælder mest hvis du er en fyr som har haft mørkt hår og farver det blondt. Det er ikke så tydeligt hvis du i forvejen har et meget lyst look.

4 kommentarer

 • Man skal ikke tage alle der kigger som negativt – især børn der peger er bare sødt. Jeg kender det med min hårfarve, det er jo sådan det er når man vælger at skille sig ud fra mængden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Nej det har du helt ret i, syntes det var sødt da barnet kommenterede på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ER VILD MED DIT HÅR

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når de onde kommentarer bliver for meget