#THE2OFUS

Når de onde kommentarer bliver for meget

image

Når man som jeg selv vælger at være en offentlig profil på de sociale medier, skal man være klar på det ikke kun er positive kommentarer man får. Jo flere følgere man får på sociale medier, jo flere gode og kommentare får man, men desværre får man også flere negative.

Jeg har ikke altid være lige god til at tackle negative eller negative kommentare. Før hen ville jeg tage dem meget personligt og blive ærgelig over det de skrev om mig. Men som min blog og Instagram blev større og de negative kommentare også dkom oftere fik jeg hurtigt tyk hud, og lod mig ikke påvirke af dem.

En negativ kommentare kan være alt fra :

” Du er bare den største taber! Du er klam og ligner en kæmpe joke!!!”

” Yuck! You look disgusting”

” wannabe model lol”

” you look ugly and fat”

” what a joke. Attention seeking loser”

Disse jeg har skrevet er ikke de værste, nogle Af kommentarerne kan være meget personlige og nedladendre, dem har jeg valgt ikke at citere i dette indlæg. Jeg tror det er svært for dem der skriver nogle gange at forstå, at det er et rigtigt  menneske der sidder bag den anden sige af skærmen og at de onde ord de skriver virkelig kan påvirke en anden person.

Selvom man er en offentlig person på nettet, har man stadig ret til at blive respekteret for den person man er, uden at skulle blive hakket ned på. Desværre vil der nok altid være dem som får det bedre af at smide onde kommentare. Det vigtigste er bare at man hviler i sig selv og ved hvem man er og hvad man står for.

Jeg skrev ikke dette indlæg for at nogen skal have ondt af mig, men mere for at bryde lidt med det perfekte indtryk folk kan have af en som blogger. Alt er desværre ikke kun positivt, det er altid en bagside af medaljen. Men jeg ville aldrig skifte mit job ud, da jeg elsker det jeg laver og vil blive ved med det længe endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#THE2OFUS