På besøg hos Oriental Nights

New hairstyle

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 20.15.34

imageimageimage

 

 

Jeg fik et igår et helt nyt look, jeg gik fra at være sorthåret til at være helt lyshåret. Det er en ny stil, men ikke en ny Mike, min tøj stil er stadig den samme og jeg regner med at have denne hårfarve i 1-2 uger. Mit hår vokser generelt meget hurtigt og min sorte hårfarve vil inden længe udskifte det lyse. Jeg tror grunden til at jeg valgte at farve det lyst var mest af alt fordi jeg følte der skulle en forandring til. Som blogger og instragrammer syntes jeg hurtigt man kan sidde fast i de samme rammer og den samme type billeder man levere til sine følgere og den samme stil. Derfor skal der en gang i mellem en stor forandring til. I mit tilfælde bliver denne store forandring min nye hårfarve som jeg vil rocke de kommende dage inden jeg vender tilbage til min normale hårfarve.

Sidste gang jeg var lyshåret så det sådan ud (klik HER)

Yesterday I decided to  change my haircolor. It’s not because I didn’t like the black but I just wanted to  change things up.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

På besøg hos Oriental Nights