New hairstyle

Nyt Denim look fra Tommy Hilfiger

imageimageimage

Jeans – NewYorker // Shoes – Diesel // Jacket – Tommy Hilfiger // Shades – Poul Stig

Det er ikke rigtig forår endnu, men det har ikke stoppet mig i at have dette lækre look på. Jakken er fra Tommy Hilfiger og er lysere end på billederne. Den ser helt udvasket ud på den fede måde, mine sko er fra Diesel og er fra deres nye kollektion. Jeg har den seneste stykke tid  været ude hver eneste dag og skyde nye billeder, da jeg gerne vil have en masse shoots inden min sorte hårfarve gror ud igen. Hvis du ikke har set det endnu er jeg pt blond, se billeder med min nye hårfarve HER

Loving my New denim jacket from Tommy Hilfiger, It’s much lighter than on the photos here. Since I have gotten my hair blond, I have been out shoting almost everyday, so I have a lot of pictures with my new look before my old hair color grows back.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New hairstyle