Nyt Denim look fra Tommy Hilfiger

#THE2OFUS

IMG_5246-2

Jeg er utrolig kræsen når det kommer til parfume, da jeg tænker meget over hvilket signal en parfume giver, det kan være alt fra fest, sporty til sødme. Det vigtigste for mig selv er at en parfume skal være duftende men uden at være for kraftig. Dem omkring mig må gerne opfatte det som en del af min naturlige duft og ikke en kraftig parfume. Når det kommer til Unisex parfume syntes jeg sjældent det fungere, da den enten dufter for mandigt eller for kvindeligt. Men en gang i mellem lykkedes det at få en god unisex parfume som hverken kan beskrives som mandig eller kvindelig, men som helt simpelt dufter godt på begge køn og denne duft fra Clavin Klein er netop dette.

 

Duften hedder CK2 og er fra Calvin klein, det er deres nyeste parfume. Der er molekyler fra våde brosten i duften som gør den lidt kanten på en god måde. Den er krydret med wasabi og mandarin, der er også jasmin i duften som giver den et lækkert tone. Jeg vil mest af alt beskrive duften som elektrisk og meget frisk i det. Den kan bruges til dagligt, hvis du vil gøre et lækkert sanse indtryk på den du måtte møde på din vej ,uden at kaste en overvælde duft fra dig. Jeg har personligt denne parfume med mig i tasken når jeg er på farten, da den passer til enhver begivenhed.

Min ven som ses på disse billeder Hedder Bilal og han er ikke bare en god ven, men en rejsepartner og ofte også min fotograf. Det kan godt gå hurtigt, når vi skal være sammen og skyde billeder, planlægge vores næste rejse og mest af alt bare nyde det venskab vi har. CK2-universet er baseret på tosomhed – kærlighed, lyst og venskab. Derfor er denne parfume oplagt for mig og Bilal at dele når vi skal ud at rejse igen næste måned. Vi regner med at tage et varmt sted hen og det er helt perfekt at kunne dele denne lækre friske duft sammen på denne tur. Hashtagget #The2ofus kommer netop af det unikke bånd som 2 mennesker kan have, om det er som kærester eller venner så er 2 forhold ikke ens og dette hylder denne parfume ved at være unisex. Flasken som parfumen kommer i er utrolig flot og er i alt sin betydning unisex med et meget moderne look, hvilket passer perfekt til Calvin Kleins minimalistiske univers. Parfumen  vil passe ind i alle hjem og badeværelse eller hvor man nu måtte ønske at stille den hen.

 

Sponsoreret indlæg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nyt Denim look fra Tommy Hilfiger