De 5 Værste og bedste ting ved modeugen

XXXYFILA Shoot and update

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 09.39.10

imageimageimageimage

Da jeg stod op igår, var det første jeg gjorde at tjekke min snapchat og jeg kunne se fra mine venner i Danmark at det havde sneet. Dette look er meget hvidt og sort derfor syntes jeg sneen kunne give den perfekte baggrund for dette shoot som jeg i går var ude og skyde billeder til. Hele shootet kommer ud i løbet af weekenden/start næste uge

Den seneste uge har mine kusiner været på besøg hele vejen fra Iran, jeg har derfor været ude de fleste af dagene og vise dem København. Det kan være svært lige at finde ud af hvad man skal vise frem. Indtil videre har vi været rundt lidt forskellige steder og de har shoppet lidt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De 5 Værste og bedste ting ved modeugen