Studded look from Diesel

Altid frisk ånde med SB12

image

Indlægget er sponsoreret af SB12

Hvis jeg nævner ”dårlig ånde” så er det noget vi alle forbinder med noget dårligt som vi alle for alt i verden vil udgå, da der ikke er noget værre end at have en samtale med en person som lugter ud af munden. Men i en travl hverdag hvor der bliver drukket en masse kaffe og spist en masse forskelligt mad, der alt sammen kan medvirke til dårlig ånde. Der kan det være svært at have en frisk ånde hele dagen igennem. Men det behøver faktisk ikke være svært at holde sig fri for dårlig ånde.

De fleste af jer kender allerede godt til SB12 som er mundskyl der modvirker dårlig ånde i op til 12 timer. Jeg havde selv hørt om det mange gange før, men havde aldrig rigtig fået prøvet det. Jeg troede det var tiltænkt folk som havde virkelig dårlig ånde og ikke de fleste af os andre som bare en gang i mellem kunne have dårlig ånde. Men jeg blev hurtigt klogere, for til en introduktion jeg til omkring SB12 produkter fandt jeg ud af, at de faktisk er tiltænkt alle typer. Både dem som ofte har dårlig ånde og dem som en sjælden gang har det. Jeg har testet disse produkter fra SB12 og de er nu en fast del af min hverdag.

image

Først og fremmest så er SB12 kendt for deres mundskyl som jeg brugt i et par uger nu. Det er faktisk helt blevet en vane for mig at have den i toilettet, så hver morgen efter jeg har børstet mine tænder, så skyller jeg munden en gang med SB12 mundskyl. Den har en frisk smag, men er samtidig meget mild. Jeg var førhen ikke den store fan er mundskyl, da smagen ofte var alt alt for kraftig til min smag. Men denne fra SB12 var på ingen måde for stærk. De kommer i 3 varianter, så der er noget for enhver smag. De er meget stilrene og simple, så de passer perfekt ind i ethvert badeværelse.  Det har været en god fornemmelse hver morgen at kunne gå ud af døren, med en sikker god ånde og ikke skulle bekymre mig om min ånde.

image

SB12 laver også tyggegummi som giver frisk ånde i 2 timer. Hvert tyggegummi er dobbelt så stort som en standart tyggegummi, hvilket passer mig perfekt, da jeg normalt altid tager 2. De består af 2 lag, 1 som er selv tyggegummi og et andet som er smagen. De knaser lidt når man tygger i dem, hvilket er ret lækkert. Noget jeg hurtigt satte pris på var de er pakket ind enkeltvis! Det vil sige…Slut med blødt fugtigt tyggegummi. Jeg tager et par stykker af disse om dagen, oftest efter jeg har drukket kaffe. Ja faktisk har jeg hele tiden dette tyggegummi på mig, da jeg ikke vil stå i en situationen hvor jeg har dårlig ånde. Et plus er at de holder smagen i lang tid.

image

Tandpasta laver SB12  også har den tilmed en Whitning effekt, som er med til at holde dine tænder hvide. Den har jeg brugt sammen med munskyllen og tyggegummiet. På den måde har jeg følt mig 100% sikker i at have en god ånde, hvilket er MEGET vittigt hvis man som jeg er ude og møde en masse mennesker hver eneste dag.

I kan følge med på SB12 på instagram  @SB12_DANMARK og på deres facebook side HER

Jeg kan kun anbefale disse produkter og jeg har kun givet udtryk for min ærlige mening i dette indlæg som jeg altid gør i mine sponsoreret indlæg. Jeg testede disse produkter i en periode inden jeg sagde ja til et samarbejde, da jeg netop ville kunne stå inde for det jeg anbefaler og det kan jeg 100% med disse produkter fra SB12

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Studded look from Diesel