Visit to Bruxelles

Det jeg frygtede de sidste 5 måneder blev til virkelighed!!

Skærmbillede 2016-03-22 kl. 16.59.56

Jeg var ca. 1 uge siden i Brussels (læs om min tur HER) hvor jeg så den smukke by sammen med min gode ven Bilal. Vi havde planlagt at tage derhen for 5 måneder siden, men der besluttede vi os for ikke at rejse derned grundet den store frygt for terror der var (læs præcis om hvorfor vi aflyste HER) Da vi følte det var blevet sikkert at rejse derned igen, bookede vi vores rejse her sidste måned. Mens vi var dernede var alt normalt på overfladen, vi vidste godt inderst inde at der var en chance for at der kunne ske noget. Men det er ikke noget vi tænkte meget over. De mange soldater man så omkring i byen mindede os om, at vi dog var i en by som havde et højt alarmberedskab grundet den store frygt for terror.

Det påvirkede heldigvis ikke vores rejse, andet end at vi kunne se der var ekstra sikkerhed rundt omkring i lufthavnen. Da jeg stod op i morgen og læste nyheden om hvad der var sket, kunne jeg ikke tænke på andet end hvor frygteligt det var og at det kunne havde været os, hvis vi bare var rejse derhen 1 uge senere.

Jeg kan tydelig huske jeg sagde til mig selv inden vi bestilte rejsen at jeg ikke ville lade den chance for et angreb påvirke mig, da jeg personlig ikke mener man skal lade sig styre at terroristerne. Men jeg forstår godt man ikke vil tage den chance det nu engang er at besøge et land som er i fare for et angreb.

Jeg vil fortsætte med at rejse som jeg altid har, men som jeg også har sagt til mine venner, man skal selvfølgelig altid bruge fornuften og se hvad myndighederne anbefaler ang. rejse til og fra det land man nu måtte ønske at besøge.

Mine tanker går til de dræbte og sårede

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Visit to Bruxelles