Det jeg frygtede de sidste 5 måneder blev til virkelighed!!

Jeg gør det mindst 1-2 gange om dagen, hvor ofte gør du det?

image

Det er noget som de fleste unge kan blive helt besatte af, jeg tror det starter i 12-14 års alderen. Men igen det et meget forskellige fra person til person. Men i sidste ende må vi nok bare inde at vi alle har et behov som vi vil have tilfredsstillet. Om det er kommet af de medier som de fleste unge følger med i, eller om det er vores behov for opmærksomhed. Så er der ingen tvivl om at de fleste unge som voksne er blevet besatte af Snap chat.

Men hvad er det helt præcist der er så specielt Snap Chat?

Jeg tror det er en blanding af de øjeblikke man kan fange og dele med offentligheden eller ens venner, alt efter om ens snapchat er offentlig eller privat. En snap Chat historie kan have alt mellem 1 -100+ billeder, alt efter hvor aktiv en snapper man er. Men ikke desto mindre så er det en super god mulighed hvis man gerne vil give ens venner eller andre et indblik ind i ens liv. For i modsætning til facebook/ instagram hvor man maks poster 5 billeder om dagen, så er snapchat billederne fra hver person samlet i noget der hedder “my story”, så man kan poste de billeder man vil, uden frygt for at spamme ens følgere.

Under rejser og til events og under modeugen, har jeg oplevet ekstra stor interesse for min snapchat, das det giver et helt unikt kig ind i disse begivenheder. De fleste steder i verden er der geo tags, som er filtre man kan bruge på sine billeder, der er helt unikke alt efter hvor man befinder sig.

Jeg er personligt meget glad for snapchat og bruger det meget ofte og elsker at følge med i hvad mine venner laver.

Følg mig på Snapchat på – MikeAfsharian

Instagram – @MikeAfsharian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det jeg frygtede de sidste 5 måneder blev til virkelighed!!