Jeg gør det mindst 1-2 gange om dagen, hvor ofte gør du det?

Studded look from Diesel

image

imageimage

Look from DIESEL

Jeg har brugt hele min påske ferie på at arbejde på bloggen, sådan så der kan komme daglige post til jer, de næste mange uger. Det har ikke rigtigt været nogen ferie for mig, da jeg mest af alt har skulle ordne en masse ting. Jeg har måtte aflyse en rejse, bestille en ny rejse også har jeg været til nogle møder omring nogle nye samarbejder.  Denne jakke er jeg fuldstændig vild med, da den ikke bliver mere rocket og cool på samme tid. Mine sko og jeans er fra Diesels nye Spring Summer 16 kollektion. I kan se flere styles fra den nye kollektion HER

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg gør det mindst 1-2 gange om dagen, hvor ofte gør du det?