My four favorite leather jackets

Visit to Bruxelles

image

imageimageimageimageimageimageimageSå kom jeg endelig til Brussels! Som mine faste læsere nok ved, så måtte jeg desværre aflyse mit tur til Brussels sidste år grundet den terror trussels der var på det tidspunkt. ( læs indlægget HER)

Min ven Bilal og jeg landede i Belgien efter en meget turbulent landing. Jeg flyver ofte og bliver ikke så hurtigt skræmt, men jeg havde aldrig oplevet et fly ryste så meget inden en landing før, men heldigvis landede vi sikkert.

Vi havde ikke rigtig planlagt hvad vi skulle se derhenne, vi ville mest af alt bare have en stille og rolig tur uden stress. Selve turen var meget spontan og passede tilfældigvis ind i begge vores skemaer. Da vi ankom til byen med en shuttle bus så gik vi rundt og så på de flotte bygninger og vi fik taget nogle rigtig lækre billeder. Vejret var så lækkert derhenne og der var belgiske vafler på HVERT eneste hjørne!! Vi endte ikke med at købe nogen, da vi var helt mætte af den mad vi fik på en cafe inde i byen. Der er utrolig mange små træder i indre Bruxelles, det minder om strøget bare 3-4 gange så stort.

Det var en god tur og hvis du osm jeg gerne vil på en kort tur til en af de store hovedstader i EU kan jeg anbefale Bruxelles.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My four favorite leather jackets