Press day - CPH Fashion Lab

First day in Helsinki

 

 

image
Jer der følger mig på Instagram ( @MikeAfsharian) har nok bemærket at jeg har været i Helsinki over weekenden. Jeg tog afsted tidlig fredag morgen og ankom k. 10:30.

image

Turen var sponsoreret og var en del at et samarbejde jeg kommer til at køre med ASUS og at jeg var nomineret som årets nordiske blogger. Det forgik sådan at hvis man var nomineret i en pris, så ville man blive fløjet derned om lørdagen og være der til søndag.

image

Hele fredagen gik rigtig fint, vi blev hentet i bil og kørt til Hilton Strand Helsinki som var det hotel vi boede på. Det var meget lækkert og vi havde et rigtig fint værelse. Efter vi havde været på video skydningen med ASUS ( kommer alt om den skydning imorgen) Tog vi tilbage til hotellet.image

image

imageSenere samme aften tog jeg sammen med Josefine( The Fine) , freja( Freja Wewer) og Sandra (Blog by Srandra) tog ud på en lækker restaurant. Minven lavede en fejl da han skulle bestille, så vi fik først maden 40 min. efter de andre.
Efter vi var på restauranten stod den på en masse shopping…og jeg taler ikke om tøj men om slik i den nærmeste slikbutik.

image

Efter vi havde købt det der skulle købes tog vi hen på hotellet igen. Sandra og jeg tog hen til Joisefine og Frejas værelse, hvor vi (jeg) fik fortalt en masse ( som Freja kalder det) røver historier. Alt i alt en super hyggelig første dag jeg havde i Helsinki. Mere om 2. dagen og mit samarbejde med ASUS imorgen på bloggen.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Press day - CPH Fashion Lab