Blazin Blue

Press day – CPH Fashion Lab

imageimageimageimageimageJeg var tidligere i dag forbi CPH Fashion Lab hvor de holdte presse dag, hvor jeg fik set de nye kollektioner som de havde fået. De har ikke haft så meget til herre før hen, men de har fået et par nye herre mærker som jeg kan se mig selv gå i. Der var et par støvler der faldt i min smag også har de også fået nogle rigtig lækre vinterjakker. De havde anrettet det hele så fint! Der var en masse snacks og jeg fik en god snak med Simone Tajmer som er med ejer af CPH Fashion Lab sammen med Liv Barfoed.

//

Earlier today I visited CPH Fashion Lab at their press day. I got to see the new collections and I definitely found a few thing that i could really see myself in. They are always very sweet up their and had some very nice snacks. Always a pleasure

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blazin Blue