First days In Barcelona

Back in CPH – Denim look and lunch

The union kitchen - mike afsharian - københavn

Mike afsharianimageMike Afsharianimage

Jeans – FRENN // Bracelet – Dyrberg/Kern // T-shirt – H&M // Denim jacket – Tommy Hilfiger

 

Det er lækkert at være tilbage i Danmark efter en tur til Barcelona (læs om turen HER) Vejret var lækkert igår undtagen en enkelt byge. Jeg mødtes op med Josefine ( Thefine.dk) vi spiste noget lækkert frokost på The Union kitchen, vi havde ikke rigtig fået ses siden turen til Helsinki ( læs om turen HER) Så det var godt lige at få snakket igen. Jeg har en masse som jeg skal nå her op til jeg rejser igen næste måned og har bestil en masse lækkert sommer tøj, som jeg glæder mig til at skyde nogle flotte billeder i. Husk at følg med på Snapchat – Mike Afsharian og på insagram @MikeAfsharian

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First days In Barcelona