First day in Helsinki

First days In Barcelona

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Jeg var et par dage i Barcelona over weekenden sammen med min gode veninde og blogger Brigida Martinez. Vi boede et rigtig lækkert centralt sted og havde ikke langt til strand og indre by. De meste af de første par dage gik med at se de lokale steder og drikke en masse iskaffe! Der var rigtig lækkert varmt, jeg fløj samme dag som det blev kold her i Danmark. Så jeg næd virkelig varmen, som til tider godt kunne blive lidt for meget.  Hvis jeg skulle beskrive Barcelona, så ville jeg nok mene det er en rigtig lækker fest by med masser af palmer og lækker stand.

Dette look som i kan se på billederne er fra FRENN SS16.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First day in Helsinki