Smertehelvede i Barcelona - Del 2

Hvordan min tur til Barcelona endte i et smertehelvede

imageSom jeg beskrev i mit sidste indlæg var jeg i Barcelona og kom hjem denne uge. Hvis man kigger på min instagram @MikeAfsharian så ser alt fra rejsen perfekt ud. Der er billeder af palmer, lækker mad, sol og strand…Ja alt hvad man kunne ønske sig af en rejse.

Sandheden er at jeg desværre var i meget store smerter det meste af turen. Faktisk så store jeg havde svært ved at gå.

Det hele startede den dag jeg skulle flyve Barcelona, alt gik faktisk som planlagt jeg havde pakket dagen forinden og alt var på plads til at jeg skulle flyve om 2 timers tid. Jeg havde lige været i bad og tænkte derfor jeg lige ville tage lidt hår olie i håret. Det er ikke noget jeg normalt gør, ja faktisk noget jeg ret sjældent gør. Da jeg kun havde en hånd fri til at trykke på pumpen ( til at få olien ud af flasken) så trykkede jeg ned på pumpen med min ene hånd. Det fik så glas flasken med olien i til at glide ned af kommoden og smadre hårdt ned i gulvet. Flasken gik i 1000 stykker og der lå olie over det hele.
Min ven som skulle følge mig til lufthaven og som var hjemme hos mig skyndte sig at smide nogle håndklæder på gulvet sådan så vi ikke ville falde i det. Han ville så tage og fjerne olien med noget rengørings middel. ( Det skal lige siges min gjorde rent for mig, fordi jeg havde meget travlt og han var en god ven og ville hjælpe)  . Han fjernede så håndklæderne og jeg gik ud fra han havde fjernet alt olien. Da jeg så hurtigt skulle hen i køkkenet og hente noget og gik igennem gangen, der faldt jeg hårdt på hoften. I gangen er der sten gulv, så jeg landede meget hårdt og lige på hofteknoglen. Jeg slog samtidig min fod ind i vægen hårdt. Jeg haltede hen til sofaen og lagde mig i store smerter. Min ven spurgte om jeg var okay og grinte lidt, det så også sjovt ud. Det var bare ikke så sjovt at være den der faldt.. Jeg tog min sok af for at se om der var sket noget med min fod, jeg kunne så se at min tå var helt blå.
Efter at jeg havde ligget i store smerter i 2 min tid, så rejste jeg mig op fra sofaen og begyndte stille og roligt at gøre mig klar til at gå ud og tage en taxa til lufthaven. På dette tidspunkt ca. 15 efter fladet, gjorde min fod  og min hofte ondt, men ikke som lige da jeg faldt. Da jeg kom til lufthavnen ca. 1 time efter havde jeg stort set ingen smerter og jeg var sikker på jeg havde faldet heldigt og ville være fri for smerter og kunne koncentrere mig om at nyde min tur til Barcelona…Hvor skulle jeg dog blive klogere. Jeg ville få timer efter finde ud af at smerten kun ville blive værre…Meget værre… Læs del 2 HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Smertehelvede i Barcelona - Del 2