Test - Trådløs højtaler fra Clint Digital

My New shoes from AnotherHouseName

AnotherHousdName shoes ski

 

Jeg var i sidste uge nede og hente disse lækre sko hos AnotherHouseName hvor jeg også fik en snak med designeren Martin som står bag mærket. De har et stort udvalg af fuldstændig vilde sko! Disse sko var uden tvivl min favorit, da de udover at være stilede også er nemme at tage af og på med den klik lås der er på siden. Danmark er generelt ikke det bedste land at shoppe i, hvis man er på udkig efter anderledes designede sko, så AnotherHouseName overraskede mig virkelig positivt men den sko og tøj kollektion jeg fik set på.

Der kommer mere med mærket på bloggen i løbet af næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Test - Trådløs højtaler fra Clint Digital