-20% Kode til ALT på ASOS // Inspiration til Herre & Dame

New Shades from Øgreen Optics

ØgreenopticsØgreenopticsØgreenopticsimageimageØgreenopticsimage

Øgreen Optics laver de lækreste solbriller, de bliver håndlavet i Japan og kan fås i en masse forskellige farver. Da jeg selv gik rundt og manglede et par nye solbriller, tog jeg ned i deres butik i købehavn for at vælge mig et par. De har et meget stort udvalg af solbriller i butikken, de har både deres eget mærke og et par andre design mærker. De vægter meget højt på at deres solbriller bliver lavet i god kvalitet og at de ikke vejer for meget. Jeg kan personligt godt blive træt af at gå med et par tunge solbriller en hel dag. Da vi er midt i sommeren og jeg kommer til at have solbriller på det meste af tiden, er det derfor vigtigt at mine solbriller ikke vejer for meget.

Jeg er her for tiden helt hooked på solbriller med spejl linse. Derfor blev jeg meget i tvivl om hvilket par af de 2 brune med spejl linse jeg skulle vælge. Efter at havde tænkt lidt over det, besluttede jeg mig for at jeg måtte eje dem begge.

Hvis du vil se mere til mærket eller læse mere om dem, så kan du gøre det på deres hjemmeside orgreenoptics.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

-20% Kode til ALT på ASOS // Inspiration til Herre & Dame