Back in CPH - Denim look and lunch

Smertehelvede i Barcelona – Del 2

Efter 3 timers flyvning, en stewardesse der 3 gange spurgte alle i flyet om de ville bestille noget mad undtagen mig og en baby der skreg 2 timer i træk, så landede jeg endelig i Barcelona. Jeg fandt hurtigt Brigida som ventede på mig i lufthavnen efter hun selv var landet et par timer før mig. Vi tog så en taxa og ankom til det sted vi skulle bo, da vi havde pakket ud gik ind i byen og tog en masse lækre billeder og bare generelt nød vejret, som var rigtig godt med masser af solskin. Efter vi havde været inde i byen et par timer, begyndte jeg at få ondt i hoften, jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg kunne godt mærke da jeg gik at det begyndte at gøre lidt ondt. Jeg er normalt ikke typen der brokker sig over smerte. Så da jeg begyndte at fortælle Brigida hvor ondt jeg havde vidste hun det var seriøst. Vi tog tilbage til hvor vi boede og Brigida gav mig noget smertestillende som jeg tog. 3 timer efter jeg tog pillerne var det blevet aften omkring kl. 21 og mine smerter var så slemme at jeg helt bogstavelig talt haltede tydelig når jeg gik på gaden. Jeg kan huske jeg spurgte Brigida om vi ikke skulle købe noget rigtig hjemmelavet is hvortil hun svarede ” Mike så skal vi gå ind til byen og det kan du ikke klare med it ben/hofte” Vi havde rigtig også planlagt at tage ud i byen, det måtte vi desværre også aflyse. Jeg sagde til hende hun godt selv kunne tage ind til byen hvis hun ville, da hun kender mange fra Barcelona. Men hun valgte at blive på værelset med mig og se film hvilket jeg satte stor pris på. Da jeg den aften ville ligge mig på sengen, kunne jeg godt mærke den var helt gal. Jeg kunne på ingen måde ligge på den side hvor jeg var faldet og måtte lave en underlig manøvre for overhovedet at kunne rejse mig op fra sengen, da jeg simpelthen havde så ondt. Jeg faldt til sidst i søvn efter at havde fundet en position i sengen jeg kunne ligge nogenlunde i uden at have alt for ondt. Dagen efter havde jeg også meget ondt og jeg kunne ikke rigtig gå normalt men det var betydeligt bedre end aftenen før, men havde stadig ondt. Jeg ventede hver dag på at smerten skulle gå helt væk men det gjorde den aldrig rigtig.
Da jeg kom hjem til Danmark og stadig havde ondt i siden når jeg skulle lægge mig ned i sengen altså mere end en uge efter faldet, der begyndte jeg at blive lidt bekymret. Jeg tænkte jeg hellere måtte tage ind til lægen og han mærkede og det gjordet MEGET ondt der hvor han trykkede. Jerg kom ind til røgten og konklusionen på det hele var at jeg havde slået en fli af min hofteknogle og at jeg ifølge lægen, burde havde blevet hjemme de først 3 dage efter fladet og ikke burde havde rejst.
Jeg har på ingen måde fortrudt at jeg valgte at rejse med mine smerter og på trods af dem så havde jeg en rigtig god tur! Men en anden gang så vil jeg nok tage mine smerter efter et fald mere seriøst, da jeg ifølge lægen kan gøre med skade en gavn ved at ignorere dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Back in CPH - Denim look and lunch