Online banken Lunar Way er fremtidens bank

Sunny CPH / Lacoste event

image

imageimageimageimageimageimageimageSkjortev – Matinique ( Similar) //  Sko – (Similar)  //  Shorts – Weekday  (Similar) //  Ur – Bering

Hvis der er noget jeg har lært af at bo i Danmark så er det at nyde vejret mens det er godt. Det er netop det jeg valgte at gøre igår, da jeg mødtes med Freja ( frejawewer.com) hvor vi var ude at skyde nogle gode sommer billeder. På trods af at jeg kun havde en skjorte på, var jeg virkelig ved at koge i varmen. For at køle os lidt ned valgte vi at tage ned i torvehallerne og tage os en kold kokosnød.

Samme aften holdte Lacoste et event på SOHO hotel inde i byen, hvor de havde linet op med en masse lækre snacks. Der var alt fra Gin/tonic til tærte med gede ost ( tror jeg var den til eventet der spiste flest af dem) det hele var rigtig lækkert. Da vi var på et toppen af hotellet kunne vi rigtig nyde vejret og den gode udsigt over København som i kan se på billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Online banken Lunar Way er fremtidens bank