Sunny CPH / Lacoste event

Test – Trådløs højtaler fra Clint Digital

image

imageJeg har altid tænkt på at købe en trådløs højtaler men jeg har aldrig rigtig fået gjort det. For mig det vigtigt en trådløs højtaler er lille og let nok til man kan tage den med sig, samtidig med den kan spille højt og med en god bas.

Jeg har prøvet den nye trådløse højtaler FREYA fra Clint Digital og testet den i et par dage nu
Lad mig starte med at beskrive selve højtaleren

– Den er som i kan se på billederne rund og aflang med en bund af gummi. Bunden gør at den står godt fast og ikke på nogen måde glider.
– Den skulle kunne spille i 3 timer på fuld opladning, min har dog spillet længere end det.
-Der er len lille stribe med LED lyd foran som viser om højtaleren er ved at tilslutte – tænde osv.
-Min er i pastel grøn, højtaleren  fås i flere farver


Mike Afsharian - Sommer- Højtaler- clint - københavn - gå trøje- solbriller photo IMG_8038 kopi_zpsjdlw2w8l.jpg
Først vil jeg gerne nævne at jeg ikke som sådan havde planlagt at bruge min nye højtaler fra Clint i mit hjem, da jeg allerede har et rigtig lækkert dyrt anlæg. Jeg havde derimod mest tænkt højtaleren som en man kunne tage med sig når man skulle ud i byen/ stranden/park. Men jeg har faktisk brugt den hjemme mere end mit eget anlæg. Da jeg nyder meget hvor mobil den er, hvis jeg skal blogge i haven eller ordne noget i stuen eller lave mad i køkkenet, så tager jeg den bare med mig.

Mike Afsharian - Sommer- Højtaler- clint - københavn - gå trøje- solbriller photo IMG_8040_zpsmmi3gqb1.jpg

Lyd

Jeg havde helt ærligt ikke forventet det store fra en trådløs oplader som denne, da den er let og ikke er særlig stor. Men jeg blev overrasket da jeg tændte for den og skruede helt op for lyden. Hold da op den kan spille! Bassen er rigtig god af en trådløs højtaler. Lyden kvaliteten har i den grad været god nok til jeg ofte har valgt den over mit normale store anlæg. Diskanten er  rigtig god og lyden fylder rummet på en behagelig måde uden du fornemmer lyden klinger.

image

Design

Designet er efter min personlige mening helt perfekt. Den har MEGET store knapper øverst, så selv da jeg havde helt beskidte fingre i køkkenet men ville skifte sang, kunne jeg bruge min albue til at trykke på knappen til næste sang. Hullet til bassen bagpå bruger jeg til at holde i højtaleren i , når jeg bære rundt på den.

Kvalitet

selve højtalerens  udenpå er lavet af tyk og stærkt plast , som gør den holder til at blive brugt. Når man holder højteren kan man godt fornemme det et kvalitets produkt, da det hele virker gennemført, fra bunden til knapperne til LED lysene.

Brug
Når man skal bruge højtaleren skal bare bare tilslutte den via bluetooth til sin mobil, ja.. mere skal man faktisk ikke for at komme i gang. Man kan som sagt udover at bruge sim mobil som fjernbetjening også bruge knapperne øverst på højtaleren.

Clint Digital – APP
Der findes i app store en  app til højtaleren man også kan benytte sig af, den er meget smart specielt hvis man har flere Clint højtalere. Så kan disse nemlig sættes trådløst sammen og man kan så via appen styre dem. Appen kan også bruges til at spille musik på og andre funktioner.

Kan den anbefales?

Hvis du er på udkig efter en ny trådløs højtaler, så kan jeg virkelig anbefale denne trådløse højtaler fra Clint Digital. Med en pris på 1.200-1.500kr er den virkelig pengene værd. Jeg overvejer allerede selv at udvide med endnu en trådløs højtaler i samme model.

Læs mere på deres hjemmeside HER

Mike Afsharian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunny CPH / Lacoste event