ASUS Zenbook

Aflyst tur til San Francisco pga. madforgiftning og halsbetændelse

image

Jeg har ikke rigtig fortalt det til særlig mange, men jeg rejser til San Franciso imorgen, ellere rettere i nat. Det er noget jeg har set frem til i utrolig lang tid og har planlagt ALT. Min ven jeg skal bo hos, har også planlagt en masse spændene location vi skal se.

Alt gik fint efter planen indtil i torsdags hvor jeg begyndte at blive lidt hæs i stemmen. Det var ikke noget jeg tænkte særlig meget over, men håbede ikke det ville udvikle sig. Det var desværre lige præcis hvad der skete, for fredag hen over lørdag, misted jeg fuldstændig min stemme. Til det punkt hvor jeg måtte have en ven med ned i apoteket, da jeg ikke slev kunne få en lyd ud af munden. Min hals kradsede utrolig meget, men jeg havde det ellers fint. Jeg ringede 1813 op ( lægevagten) de fortalte jeg var blevet hæs og skulle lade min stemme hvile. De fortalte mig min stemme ville være tilbage mandag/tirsdag, hvilket var perfekt da jeg jo rejser tirsdag/onsdag nat.

Med masser af selvtillid og god tro på at jeg sagtens kunne tage til San Francisco selvom min stemme ikke var helt normal, gjorde jeg min kuffert klar. Mandag aften besluttede jeg mig for at spise et stykke frossen laks jeg havde tøet om i 24 timr og havde lagt på mit køkkenbord i 1 time.  Jeg tænkte ikke rigtig så meget over at laksen lugtedede lidt specielt da jeg skulle stege den. Det var nok den værste beslutning jeg kunne havde taget, for ikke mere end 1 time efter var den helt gal.

 

Jeg måtte ud og kaste op 3-4 gange og lå og vred mig i stor smerte, jeg havde det så dårligt jeg har haft i flere år. Jeg kunne ikke gøre andet end at trække vejret overfladisk og vende og vride mig i smerte, da min mave konstant lavede knuder. Jeg endte med at falde i søvn kl. 02 om natten og stod op kl. 04. Jeg kunne ikke sove mere og de næste 3-4 timer var i en stilstand af at være halvvågen og være så svimmel jeg næsten ikke turde åbne mine øjne.

Det var det tidspunkt jeg måtte indse det…Min længe ventede tur til U.S.A var AFLYST. Det var helt klart for mig at jeg ikke kunne tage derned og være i en flyver i 16 timer i den tilstand. På trods af jeg havde det dårligt, var jeg ikke klar til at give op på rejsen. Jeg fik en akut tid med min læge, han fortalte mig at jeg havde fået en regulær mavegiftning. Han sagde jeg ikke kunne gøre andet end at vente og at det nok ville gå over i løbet af dagen. lige lidt blev det bedre og jeg fandt mig selv i samme seng i samme tilstand med samme ærgelige tanke om min aflyste tur. Jeg gjorde som min læge havde sagt og spiste KUN bananer og revne æbler, desværre begyndte jeg så at brække bananerne op.

Jeg begyndte næsten at tro der bare skulle ske noget dårligt inden jeg skulle rejse, da jeg 1 måned tidligere faldt og brækkede en fli af min hofteknogle lige inden jeg skulle til Barcelona, hvilket resulterede i et smertehelvede læs indlægget HER

Jeg kunne ikke forstå mine symptomer? Jeg ringede endnu en gang til 1813 ( vagtlægen) Denne gang skete der noget jeg ikke havde forventet. Jeg blev bedt om IKKE at spise noget som helst og drikke en blanding af 1 tsk salt og 1 spk sukker blandet om i 1 liter vand. Dette skulle jeg indtage over de næste 6 timer. Det er nu 2 timer siden jeg startede på dette og til min store glæde…Ja jeg har været 100& fri for smerter/svimmelhed og opkast lige siden!

 

Derfor kan jeg med et stort smil fortælle at JEG TAGER TIL SAN FRANCISCO IMORGEN!!! og jeg glæder mig så meget til at kunne blogge en masse dernedefra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASUS Zenbook