New Jacket from Pelechecoco

Derfor vil jeg ikke sammenlignes andre mandelige bloggere.

mike afsharian

Jeg er godt klar over det og har været det lige siden starten af bloggen.. Der er ikke særlig mange mandelige bloggere og når det kommer til mandelige (mode) bloggere, ja så er der kun en håndfuld i Danmark og endnu færre hvis vi kun tæller de mandelige modebloggere med som faktisk får sponsoreret arbejde.
Jeg startede personligt min egen blog for over 4 år siden og vil nok tillade mig at sige at jeg har arbejdet hård til hvor jeg er i dag. Samtidig ved jeg at der er andre super dygtige mandelige modebloggere her i Danmark som bestemt også får sponsoreret arbejde. ( alt respekt for det)

Jeg vil helt klar sige at det at have en blog ikke på nogen måder er lig med at man tjener penge og at man er en del af branchen, uanset hvor man ligger som blogger (bloggerfællesskab wise). Det tager tid at skabe sig et netværk og det kan tage mange år, det kan også tage et par måneder alt efter hvem man kender og hvem man ender op med at samarbejde med.

Siden jeg for et par år siden rigtig kom ind i branchen har jeg været en af de få mandelige modebloggere her i Danmark som fik sponsoret arbejde. Men de seneste 4-8 måneder er der kommet nogle flere til. Jeg er egentlig ret ligeglad med hvilke mandelige modebloggere der findes i København/Danmark da det at være blogger er et meget selvstændigt job og er uafhængigt at andre bloggere. Jeg har på det sidste oplevet en masse der har spurgt ind til hvad jeg syntes om de nye mandelige blogger osv. Jeg kender kun til et par stykker andre mandelige modebloggere her i Danmark foruden mig selv. Jeg har dog på ingen måde noget imod det faktum at der kommer flere mandelige bloggere til.

Der er mange der har spurgt ind til hvad jeg syntes om andre mandelige modebloggere og om jeg mener jeg har bedre stil og om jeg føler mig større end dem osv. Jeg bryder mig personligt på ingen måder om at blive sammenlignet med andre danske mandelige modebloggere af disse grunde

-Hver blogger har sin unikke stil og hvert mærke vil altid bruge den blogger de føler kan afspejle deres stil bedst
-Jeg føler ikke bloggere skal gøre op i hvor mange følere/læsere de har, men i hvor glad bloggeren personligt selv er for hans blog
-Jeg har flest følgere på de sociale medier fra internationale lande som f.eks. USA, derfor ville de reelt give best mening at sammenligne mig med med udenlandske (Har Fog flest danske læsere på selve bloggen ) bloggere/instagrammere fremfor danske ( hvis jeg absolut SKULLE sammenlignes med andre)
-At være bloggere er ikke en konkurrence, men noget man skal gøre fordi man kan lide det.
-Når folk spørger mig om hvor mange mandelige mode bloggere der er her i Danmark, føler jeg virkelig det er svært at sige et præcist tal . Men selvfølgelig står det mellem linjerne, hvem der får sponsoreret arbejde og hvem der ikke gør
-I sidste ende håber jeg ALLE nye som gamle bloggere mænd og kvinder kæmper for deres blog og når deres mål og at vi bloggere ikke altid skal måles op mod hinanden, da vi alle er unikke.

Jeg vil slutte dette indlæg med at ønske alle bloggere, mænd som kvinder alt held og lykke med deres blog.

Hvis du IKKE selv er blogger mens ønsker at  blive det, så husk at læse mit indlæg om ALT det du skal vide inden du starter- LINK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New Jacket from Pelechecoco