Aflyst tur til San Francisco pga. madforgiftning og halsbetændelse

First day in San francisco

imageimage

imageimageimageimageimageimageimageimageSå ankom jeg endelig til San Francisco efter en 16 timer lang flyvetur med mellemlanding i Frankfurt. Jeg rejser en del, så jeg er ikke uvant til at flyve, men jeg har aldrig fløjet mere end 5 timer af gangen og de var en utrolig lang tur ( føltes det som). Så da jeg skulle ud på denne tur der var næsten 3 gange så lang, så var jeg godt klar over det ville blive en lang tur. Jeg havde ikke forventet at tiden ville gå hurtigt, men når jeg tænker tilbage, så føltes det som som at jeg fløj i 30 timer.
Efter jeg landede så skulle jeg igennem “border control” som er den den instans i USA, der sikre at der ikke kommer folk ind i landet uden tilladelse. Jeg havde fået fortalt for en masse venner og bekendte at de spørger meget ind til hvad man skal osv. og at de godt kan køre rigtig meget i detaljer om hvad man skal i landet. Hvilket selvfølgelig giver god mening, da deres job netop er at sikre at folk ude fra ikke kommer ind i landet for at skabe problemmer.
Jeg kom efter en 1 time lang kø hen til en af deres betjente som spurgte om følgene.
-Han ville vide om hvornår jeg havde tænkt mig at komme hjem
Hvor jeg skulle bo
Hvor jeg kendte min ven Kris fra som jeg skulle besøge
Om jeg havde mødt ham før
om jeg havde planer om at arbejde på min blog hernede
Efter 3 min, havde jeg svaret på hans spørgsmål også blev jeg claret til at gå ud af Lufthavnen. Han var meget flink ham betjenten jeg snakkede med og de hele gik meget smooth. Ud over at der var 1 times kø.

Det skal lige siges at hvis du har været i USA før med det samme pas, så skal du ikke vente den utrolig lange kø. Så kan du gå hen til en scanner som kun tager ca. 5 min at komme igennem.

Jeg vil smide en masse mindre bligindlæg ud her på bloggen i stedet forfærre længere indlæg. Håber i vil kunne lide denne for for blogging, det er kun lige pt. mens jeg er herovre i USA jeg vil “mikro” blogge

 

HUSK – Følg med i min snapchat – MikeAfsharian

1 kommentar

  • If some one desires to be updated with newest technologies therefore he must be go to see this web site and be up to date all the time.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aflyst tur til San Francisco pga. madforgiftning og halsbetændelse