First day in San francisco

In San Francisco Bay

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

imageimageFørste dag i San Francisco har været så lækker og hyggeligt! Jeg har fået set rigtig meget af byen og har spist en masse lækre steder. (Der kommer en guide over byen imorgen)
Jeg startede dagen ud med at tage med min ven Kris over til hans arbejde, hvor han havde en masse møder han skulle ordne, jeg sad samtidig og arbejde på bloggen.
Efter vi havde været på hans arbejde et par timer tog vi ud for at få os noget lækkert mad. Kris kendte denne rigtig lækre Salatbar som hed Bamboo Asia faktisk var del op i 3. Der var i 3 hjørner at salatbaren, kinesisk/indisk/vietnamesisk . Jeg bestilte det samme som kris og det var en lækker tun/laks salat fra det Vietnamesiske hjørne.

Vi tog så direkte en uber hen til en “science party” der var en masse at se, det var nærmest som experimentariet her i københavn, der var bare en fest i bygningen. Efter vi var et par timer til denne fest tog vi toget hjem til Kris. Vi missede vores første tog, så vi kom først hjem 1.am ( 01:00) lokal tid. I dag regner jeg med planen er at Kris og jeg ser byen lidt nærmere og får set en masse lækre steder.

Jeg snapper en hel masse under denne rejse- Tilføj mig med navnet “MikeAfsharian” og følg med i min rejse,

2 kommentarer

 • Selv lige kommet hjem fra road trip på vestkysten. San Francisco var klart den fedeste by, vi besøgte.
  Helt fantastisk lækker, hyggelig og spændende!
  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Hvor lækkert!
   Ja jeg er også helt vild med byen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First day in San francisco