Dame&Herre Solbriller

Will I Go back to San Francisco?

Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian

Jer som fulgte mig på snapchat – (MikeAfsharian) så at jeg virkelig nød hvert et øjeblik jeg var i San Jose.  Jeg ville gerne skrive en masse om at jeg har tænkt over 100 forskellige ting og at jeg har været meget i tvivl. Men sandheden er at jeg fra jeg sad i flyet hjem til København, allerede godt vidste at jeg ville tilbage. Jeg har været ude at rejse massere af gange, men jeg har aldrig rigtig slappet af men jeg har været ude at rejse. Jeg ved ikke helt præcis om det er en kombination af del atmosfære der er er i USA, eller det faktum af at man ikke bliver dømt på sin stil eller andre ting der gør udslaget. Men jeg har virkelig kunnet slappe af og mine dage derhenne, var i et helt andet tempo end det var i Danmark.

Jeg kan fortælle jer at jeg allerede har planlagt min næste rejse derned. Næste gang jeg rejser, vil jeg dog ikke være væk i 5 dage, men en del længere tid. På den måde vil jeg virkelog have tid nok til at få set alle de ting jeg ønsker at. Jeg vil også gerne have oplevelsen af at vågne op uden at skulle tænke over ” de er kun 2-3 dage til jeg skal hjem”.

Der er en del af jer der har spurgt ind til om Kris og jeg er mere end bare “Venner” få svaret i dette indlæg – LINK

Læs mere om min første dag i San Francisco HER

Jeg vil snart på bloggen fortælle mere om præcis hvornår jeg skal tilbage.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dame&Herre Solbriller