Going for a hike in Wildcat Creek

WOW du vandt en million, men er det hele til dig selv?

Hvis der er noget vi alle drømmer om, så er det at kunne vinde et stort beløb. Lad os tage udgangspunkt i en hel million…

 

Ja, altså, en hel million kroner kunne virkelig gøre en kæmpe forskel for mig, da jeg rejser rigtig meget. Det er ikke altid jeg selv har mulighed for at rejse, så meget jeg selv ville ønske at jeg kunne. Det ville derfor give mig en kæmpe stor frihed, til at tage på en masse rejser og virkelig få set verden i større grad end jeg allerede lige nu gør. Jeg ved flere af mine venner og bekendte også godt kunne tænke sig at købe en bil eller tage på en rejse, ja vi har jo alle de der drømme, som vi ikke har råd til. Jeg kan i hvert fald allerede se første klasse og de dyreste hoteller for mig og hvad man ellers kunne bruge en hel million kroner på.

 

Vi går alle sammen rundt med en masse indre drømme, som vi desværre ikke lige har økonomien til at udleve. Det er ikke altid at vi fortæller vores nærmeste eller partner hvad vi går rundt og har af drømme, da det for nogle godt kan være en personlig ting, men i sidste ende, er der intet bedre end at vide at ens partner kender til og støtter op om ens drøm.

 

Danske spil har lavet en rigtig sjov og spænede film omkring par og hvordan pengene ifølge kvinderne skulle fordeles, hvis deres mænd vandt en million kroner. Kvinderes svar er ikke det som jeg selv havde forventet og samtidig fik jeg et godt grin ud af og se denne film.

 

I kan se videoen nederst i indlægget, den er bestemt et kig værd.

 

Dette indlæg er sponsoreret af Danske Spil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Going for a hike in Wildcat Creek