Anmeldelse af PULVISATO + Sådan har det hjulpet mig i form

Cool in orange

image image image

Knit – Weekday //  Jeans – Diesel //  Sunglasses –  Øgreen Optics //  Shoes – Whyred

Siden jeg har postet billeder på Snapchat og Instagram, af dette look er jeg blevet spurgt en masse gange om hvor denne lækre strik er fra. Den kraftige farve og længen gør at den skiller sig ud i gadebillede. Det er stadig lidt for tidligt at snakke efterårs tøj, men jeg kunne stadig ikke holde mig fra at skyde billeder i dette look.

Støvlerne er fra Whyred og er utrolig lækre at have på også jeg er ret vild med de er shiny men samtidig maskuline.
Jeg er stadig ved at gøre det sidste klar ved min youtube kanal og regner nok med at den kommer online på søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Anmeldelse af PULVISATO + Sådan har det hjulpet mig i form