New jacket from FRENN

Dropper jeg bloggen for at blive YouTuber?

Mike Afsharian

 

Jeg har de seneste par uger filmet nogle forskellige videoer til min nye youtube Kanal. Jeg ser utroligt meget frem til at kunne vise jer min første youtube video senere denne uge. Som nogle af jer ved, har jeg før hen har lavet musik vidoer, så  video produktion ikke uvant for mig. Men dengang  har jeg været bag kameraet og denne gang er jeg den der bliver filmet, så det har været en helt anden oplevelse.

Det er helt nyt for mig og den første video, som er den jeg vil udgive denne uge…Ja den filmede en del gange indtil jeg blev tilfreds. Det var nok mest en blanding af at jeg gik lidt i stå og frossede lidt fast mens vi filmede. Det er bestemt ikke det samme at være blogger som at være YouTuber. Det skal lige siges jeg udemærket er klar over man godt kan være blogger og have en youtube kanal samtidig og stadig kalde sig ” blogger ” og ikke nødvendigvis ” YouTuber”

På trods af jeg virkelig er blevet glad for at lave videoer og redigere, så kommer jeg til at fortsætte med at køre min blog som jeg hidtil har gjort. Jeg kommer dog til at bruge mine videoer sammen med mine indlæg til tider.

 

Jeg offentliggøre min kanal og den første video senere denne uge

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New jacket from FRENN