Test af JLB Charge 3 +Konkurrence

New jacket from FRENN

Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian

 

En af mine favorit looks de sidste par uger har været denne blazer jakke fra FRENN, med et par sorte stramme jeans. Jeg var også ude på mode messen i sidste uge og snakke med designerne bag mærket. Der er altid et par items i deres kollektioner, jeg r helt vild med.

Lige pt har jeg haft gang i en masse bag bloggen og jeg kan fortælle at der denne uge kommer et nyt medie til min blog. Jeg har brugt meget tid på at gøre dette medie klar og have en masse materiale klar.

//

The last couple of weeks this look has been one of my favorite. This blazer Jacket from FRENN is from their current collection and suits most of my more classic looks. The last couple of weeks I have been working hard on adding a new Media to my blog, and I have already made a lot of content to it. I will reveal what exactly I am talking about later this week

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Test af JLB Charge 3 +Konkurrence