New shoes - WHYRED

New Collections

IMG_3255  IMG_3257 IMG_3258 IMG_3259 IMG_3260 IMG_3263 IMG_3264

 

Det er for mig tid til at begynde og skifte min sommer garderobe ud med en ny vinter garderobe, fyldt med nye styles. Hvis i følger mig på snapchat (MikeAfsharian) så har i nok set jeg den seneste tid har været ude og kigge på forskellige styles. Jeg kan love denne viner blvier fyldt med farver og utrolig mange forskellige vinterjakker af alle typer. I går hentede jeg jakker hjem fra WHYRED – Tommy Hilfiger – Weekday. Det bliver spændene at få mulighed forat style efterårs styles, da de har været lettere umuligt pga. det varme vejr. Så det er lidt sent jeg kommer i gang med det igår, men det gør kun der vil være flere outfits at få postet her på bloggen og på min instagram @MikeAfsharian


It’s time time to change my wardrobe from summer styles to winter styles. This winter I will be working with many diffrent styles of jackets and in a lot of colors. Lately I have been out looking for new winter styles and yesterday I found some nice jackets from Tommy Hilfiger – WHYRED  – Weekday.

Usually I would already had been posting fall looks, but because it had been so hot here in Copenhagen, that has not

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New shoes - WHYRED