Shooting with ASUS

New shoes – WHYRED

Whyred IMG_8686 IMG_8687

 

Det med sko kan være en lidt specielt størrelse, forstået på den måde at det er svært præcis for mig at sige hvilken stil jeg er til. Måske er det fordi min til er så alsidig at jeg både kan ønske mig et par store vintersko og samtidig ville ønske mig et par finde blå lak sko.

Ikke desto mindre har jeg tilføjet disse sko fra WHYRED til min kollektion af sko ( som er skræmmende voksende) De er utrolig lækre at gå i, på trods af jeg går rigtig meget. De er for mig personligt en mellem ting af et par rigtig fine sko og et pr du kan bruge med noget casual. Da det hele kommer an på hvordan du styler resten af looket. Jeg skal snart ude at skyde billeder med dem på, ved dog stadig ikke hvilket sæt jeg vil bruge dem med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Shooting with ASUS