NEW LOOK - Ben Sherman

A new look with Salon Show

img_5928img_5829img_5937img_5922 img_5936

Dem der følger mig på min snap og Instagram så at jeg tidligere i dag var henne forbi Salon Show for at blive klippet.
Det er anden gang jeg er blevet klippet der siden jeg skiftede frisør i sidste måned.
Salonen hedder ” Salon Show” de laver både herre og dame klip. Selve salonen ligger lige ved Valby station, så det er utrolig let at komme til/fra salonen med offentlig transport og selvfølgelig bil.

Jeg fik en rigtig lækker behandling af ejeren Amanda som klippede mig. Inden klipningen fik jeg en lækker kaffe og nød virkelig den afslappende atmosfære der er i salonen. Selve klipningen gik rigtig godt.Jeg fik lavet en rigtig flot fade, så jeg er klar til mit næste shoot som er imorgen.
Amanda er super imødekommende og meget hyggelig at snakke med, så tiden fløj hurtigt. Efter min klipning fik jeg vasket håret med en lækker shampoo og var så klar til at mødes med min ven til frokost inde i byen.

Jeg kan anbefale Salon Show til alle dem der ønsker en god kvalitets klipning. Uanset hvad du skal have lavet, så er Amanda klar på at hjælpe dig med hvad du måtte ønske.

Alle der nævner mit navn når de booker en tid får 10% trukket fra deres klipning/behandling.

Læs mere om Salon Show HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW LOOK - Ben Sherman