Press Days

Mød mig til TRADONO loppemarked og gør et godt køb!

skaermbillede-2016-10-27-kl-21-31-59TRADONO MARKET
Tag din ven, veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping med musik i baggrunden i fede industrilokaler på Docken i Nordhavn.

Jeg kommer selv og sælger ud af mange af mine lækre jakker og sko osv. Så der vil være noget for alle.

// SØNDAG 30.OKTOBER KL.11-17 // DOCKEN, KØBENHAVN //

#TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af mere end 80 stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, vores brugere på Tradono m.fl. Markedet har tidligere været afholdt bl.a. på Israels Plads hvor mere end 5.000 skønne købelystne mennesker kiggede forbi.

KOM MED!

For kun 40 kr. kan du komme med til en hel dag med secondhand shopping med det bedste udvalg af modetøj for mænd og kvinder. Og så er det dagen inden lønningsdatoen, så du kan fylde poserne med god samvittighed. Kom og vær i kampen mod tøjspild, og få dig en opdateret efterårsgarderobe samtidig.

 

Se mere on evemtet HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Press Days