Unboxing af produkter fra Barberians

New Watch – Christina Watches

mike afsharian - christina watchesimg_0887 img_0892 img_0908 img_0911

 

Et armbånds ur kan være mange ting. Det kan være et symbol på penge, det kan være symbol på ens stil, at mam svømmer meget osv. Men først og fremmest så er et armbåndsur personligt.

Når jeg er på udkig efter et nyt ur er det ofte de klassiske ure jeg går efter, men samtidig et ur som på en en eller anden måde skiller sig lidt ud. Personligt ser jeg et ur som et accessorie og ikke noget man har på for at se klokken. Det er derfor vigtig at ens ur afspejler den stil man har, eller i mit tilfælde den nuværende stil ( Da jeg ofte skifter looks).

Da jeg så dette ur fra Christina Watches blev jeg hurtigt fanget af det. Det var mest af alt de flotte guld detajler som virkelig kommer til sin ret i dagslys, hvor de giver et utroligt flot skær. Den grønne farve som uret og remmen har er også en meget specielt kombination som fungere overraskende godt sammen. Remmen er i læder og er behagelig og have på og samtidig ret tyk, hvilket betyde ren efter kort tid former sig til dit håndled.  Alt i alt et utroligt lækkert ur som helt klart vil fange et par blikke, ude i byen og mellem vennerne når jeg har det på.

I kan læse mere om Christina Watches HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Unboxing af produkter fra Barberians