Ny klipning - Salon show

Arrived to Marocco – ATLANTIC PALACE HOTEL RESORT

img_8400img_8442img_8436img_8434img_8443img_8430Så er jeg endelig i Marokko for anden gang denne måned! Jeg er taget afsted med min gode veninde Isidora ( Instagram @IsidoraZmiro), vi ankom igår ved en 17 tiden og fik lagt os tilrette i vores hotelværelse. Vi fik et hotel værelse hver, men da der var 2 dobbeltsenge i hvert værelse og det var et stort lækkert værelse, valgte vi at sove i det ene sammen. Det er ikke så sjovt at rejse uden at kunne dele værelse.

Maden på hotellet er super lækkert og selve hotellet som er Atlatic Palace er simpelthen så smukt. Jeg har endnu ikke noget at få taget en masse billeder endnu, da vi ankom da det var mørkt og jeg skal spise morgenmad her nu også afsted på tur. Men jeg laver et indlæg her senere i dag eller imorgen med ALT om hotellet

I am finally here in Morocco for the second time this month! This time I’am here with my good friend Isidora ( Instagram @IsidoraZmiro), We arrived yesterday around 5pm and checked in at our hotel. We each got separate rooms but me and my friend decided to share a room, as the rooms are quite big and comfortable, but we like to share so I guess that is okay 🙂 

The food at the hotel (Atlantic Palace ) is really amazing and delicious, and the hotel it self is beautiful. I have not taken any pictures yes as it was dark when we arrived, but a lot of pictures is yet to come. Now we are gonna go down to eat breakfast and then we are leaving for a trip. I will probably make a post today or tomorrow and write everything about the hotel. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny klipning - Salon show