Ny YouTube video - Lad mig introducere et helt nyt mærke!

“Er du overhovedet interessant nok til at være blogger”

mike afsharian - christina watches

Jeg høre ofte folk spørge om hvad der kræves for at være blogger og om de ifølge min mening ville være “interessante” nok til at være blogger. Personligt kender jeg flere som stresser meget over om deres blogs klare sig godt, i forhold til nogle af de andre bloggere. Det vigtigste for mig altid været at være mig selv, hvilket også er derfor jeg har taget nogle valg ang. venner som andre måske ikke ville havde taget. I den branche man er i som blogger, vil der altid være dem der vil blive mere kendte og bruger deres omgangskreds til det. Noget af de vigtigste for mig har virkelig været at holde mig tro mod den jeg er som person. Jeg kunne aldrig finde på at vælge en omgangskreds baseret på hvor kendte mine venner var.

Det at være blogger kan hurtigt ende ud i hvor mange følgere og likes man får, men i sidste ende handler det hele om hvad man gør det til. Om min blog var den største i Danmark eller den mindste, så ville jeg altid kunne kigge tilbage på de valg jeg tog og være stolte af dem. Når det kommer til hele det med at være interessant nok at følge, så har jeg en meget klar holdning og et klart råd til folk der ønsker/ allerede blogger. Vær dig selv! Der er ingen andre som dig, du vil aldrig kunne være dig selv, hvis du i alle dine indlæg og i stil skrive måde prøver at være noget du ikke er. Der er intet værre end hver dag at føle du skal være en anden for at kunne holde dine læser tal oppe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ny YouTube video - Lad mig introducere et helt nyt mærke!