New Watch - Christina Watches

Mit næste rejsemål bliver at bestige et bjerg!

skaermbillede-2016-11-01-kl-14-37-42

Så kan jeg ikke holde spændingen længere!! Jeg har både på instagram og her på bloggen snakket om at jeg skal ud og rejse snart. Jeg kan nu fortælle at det er Marokko jeg skal til og det er allerede nu på lørdag den 5. November jeg skal afsted. Jeg skal være væk i en hel uge og jeg er utrolig spændt på denne rejse. Jeg ved godt de fleste tænker at jeg ikke burde være spændt når jeg alligevel rejser så ofte. Men det er jeg da jeg skal hen til Marokko og besøge Atlas Bjergene, udfra de billeder jeg har set skulle det være noget af det smukkeste at se.
I kan forvente at se en helt masse billeder fra turen og en helt masse andet lokalt jeg vil skrive om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New Watch - Christina Watches