Meeting with my new personal trainer

Ny YouTube video – Lad mig introducere et helt nyt mærke!

skaermbillede-2016-11-03-kl-19-07-32

 

Som jeg fortalte jer tidligere på ugen, så har jeg haft mulighed for at prøve den helt nye produktserie fra Barberians. Inden jeg begynder at teste produkter og fortælle hvad jeg syntes om dem. Så tænkte jeg at en lille video, hvor jeg kommer med mine førstehånds indtryk af produkterne ville være på sin plads. Denne er min første YouTube video hvor jeg snakker direkte til kameraet, så glæder mig til at høre hvilken feedback i har til mig.

Da jeg rejser lørdag vil jeg imorgen komme et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om de produkter jeg tager med mig til Marokko. Så  husk at læs med imorgen, da jeg er sikker på i kan bruge nogle af mine pakketips.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Meeting with my new personal trainer