3 uger med Bio Effekt

Then it was -1 outside

Mike AfsharianMike Afsharianimg_0516Mike Afsharian

Jacket – Ben Sherman // Shoes – Woden // Jeans – Diesel // Turtleneck – Matinique 

Hvis der er noget jeg kunne lære at fra de andre modebloggere, så ville de være at være bedre at få det til at ligne jeg elskede den danske vinter. Vejret er -1 udenfor og som i kan se på mine billeder, så er mine hænder også helt røde. Jeg ved næsten ikke om de 2 uger i Markko har fået mig til at savne varmen mere, eller om den har givet mig en velfortjent pause fra kulden. Faktum er at jeg nok ikke slipper for kulden foreløbigt,  da mine næste 2 rejsemål er lige så kolde som Danmark.

Læs mere om min tur til Marokko HER og se min videoBlog Fra Marokko HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3 uger med Bio Effekt