Arrived to Marocco - ATLANTIC PALACE HOTEL RESORT

Video blog from Atlantic Hotel Resort ( Marocco, Agadir) Day 1-2

skaermbillede-2016-11-20-kl-21-31-39

 

Jeg beklager for min late night blogging, men min video blog tog meget lang tid om at uploade. Det internet vi har i lobbyen, er egentlig ret godt men en video blog er ret stor at skulle uploade. Så desværre er den først oppe nu. Jeg har i videoen både tage film med fra igår da vi ankom og dagen i dag som var rigtig lækker. Jeg kan stadig ikke fatte hvor smut det er her på Atlantic Palace Resort og glæder mig til endnu en dag på hotellet imorgen. Det skal lige siges at jeg fremover kommer til video blogge på engelsk. Ja mit engelsk er ikke perfekt, men det skulle efter signende være til at forstå.

// Hey you guy’s! I’m sorry for the late night blog post, but the video blog that I made took forever to upload. The internet in the lobby is okay, but the video blog is such a big file, that it takes a while for it to upload. I still can’t believe how beautiful our hotel is. It was amazing waking up at the Atlantic Palace Resort and just enjoy the view and the nice weather here form Agadir. Hop you all take care and I’ll be posting many more blog post about this beautiful hotel the next few days.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Arrived to Marocco - ATLANTIC PALACE HOTEL RESORT