In between

Chunky boots – DIESEL

fullsizeoutput_cbfimg_0016fullsizeoutput_cbafullsizeoutput_cbd

Vinter sko der er halvt dyppet plastic? Det lyder måske underligt, men det ser til gengæld utrolig flot ud. Mine nye støvler fra DIESEL er helt unikke og da jeg først så dem skulle jeg lige overveje hvilke looks de ville fungere med. Efter jeg har prøvet dem med lidt af mine forskellige looks, må jeg sige at det er en meget alsidig støvl. Sålen er meget tyk og der er en god hæl på med meget dybe riller. Dette gør at du går meget stabilt i dem, selv hvis du går i snevejr, jeg er derfor ikke i tvivl om at dette er min nye favorit støvle.

Du kan shoppe flere looks fra DIESEL HER

Dette indlæg er lavet i samarbejde med DIESEL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In between