Friday in town

Give it a fade

 

img_0818

 

Jeg var igår et smut forbi Salon show hvor Amanda fik rettet mit fade til. Man høre altid at kvinder ville ønske deres hår voksede hurtigere. På den anden side har vi os mænd, der skal klippes hver anden uge hvis vi skal holde en kort frisure ved lige. Men det er noget der kan ses og noget jeg personligt altid har brugt mange penge på. Hvis der er noget der kan give et skud ekstra selvtillid så er det en god klipning.

Læs mere om salon show HER

//

Ysterday I went to Salon show where Amanda gave me a fade. You always hear that women wish their hair grew faster. On the other hand, we men need to be cut every two weeks if we want to keep a short haircut.. But a good haircut it is something that can be seen and something I personally have always used a lot of money on . If there is something that can give a shot of extra confidence then it is a good haircut.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Friday in town