KONKURRENCE. Vind et Dame/Herre ur fra BOOM Watches

In between

Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian Mike Afsharian

Shoes – BIANCO //  Jeans  – DIESEL //  Knit – DIESEL // Coat – Ben Sherman 

Den uge der er mellem jul og nytår bruger de fleste til at slappe af eller tage hen og besøge familie og venner. Jeg har også fået mødt et par venner og holdt jul med min familie. Dog er der en ting jeg har brugt min tid meget på og det er at planlægge rejser for næste år. Det kan godt være svært at få brikkerne til at falde sammen, eftersom jeg skal rejse +15 gange næste år. I mellem tiden er jeg hoppet i dette lækre look med min nye strik fra Diesel, den kan købes online og i butikkerne.

/

The week in between Christmas and New Year  is often spend relaxing or visiting family and friends. I have also had met a few friends and spent Christmas with my family. However, there is one thing I have spent my time a lot ding and it’s planning trips for next year. It may be difficult to coordinate , because I have to travel 15+ times next year. Meanwhile I wearing this look with my new knit from Diesel, it can be purchased online and in stores

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KONKURRENCE. Vind et Dame/Herre ur fra BOOM Watches