Redigerings - Guide til de bedste billeder på instagram

KONKURRENCE. Vind et Dame/Herre ur fra BOOM Watches

Eimg_1479-jpg

Et armbåndsur er noget de fleste af os ejer og noget som vi ofte bruger til at vise vores personlige stil frem. Derfor blev jeg helt vild med konceptet da jeg hørte man kunne skifte designet på sit ur fra BOOM Watches,  Mulighederne for at ændre design er store. De har både ure til dame og herre også kan du skifte det meste på uret ud, delene kan drejes af, dette giver et hav af muligheder for at du kan designe dit eget ur. Derfor har jeg også et af deres “collectors box” hvor jeg kan have alle delene i. På den måde kan jeg alt efter humør og outfit ændre designet på mine ure , så det passer perfekt til mit look. Dette kan gør jeg ved at skifte de forskellige dele af mine ure fra Boom Watches ud med hinanden.

fullsizeoutput_cb3

Hvis du ikke ønsker flere ure men stadig gerne vil designe dit helt eget ur, er dette også muligt! Du kan gå ind på hjemmesiden BOOM Watches og designe dit helt eget unikke ur og der er utrolig mange kombinationer. Så du kan være sikker på du får et ur som ingen andre har.

Boom watches

Udover at man kan ændre designet og lokket på sit ur fra Boom Watches, er selve kvaliteten på uret også rigtig god, da uret kan tåle at blive sænket ned til 50 meter  under vand. Derfor kan du også bruge dette ur i badet, eller på stranden

Boom watches fullsizeoutput_cb0

Fordi jeg er så vild med deres design og muligeden for at lave sit helt eget unikke ur. Så har jeg i samarbejde med BOOM Watches lavet en GiveAway, hvor du kan vinde dit helt eget ur fra deres hjemmeside. Det eneste du skal gøre er følgene under DET NEDSTÅENDE billede på min instagram (Med rød ring om ). Selve konkurrencen forgår på min instagram @MikeAfsharian

fullsizerender-jpg

1.Følg @BoomWatches 

2.Like billedet og tag 2 venner i en kommentar.

Vinderen bliver offentliggjort den 29 december på min instagram og Blog

Dette indlæg er sponsoreret af  BOOM Wacthes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Redigerings - Guide til de bedste billeder på instagram