Visit at DIESEL STORE

Me and DIESEL

Mike AfsharianMike AfsharianMike AfsharianMike Afsharian

Whole look is from DIESEL

Diesel er et af de mærker jeg har størst tilknytning til, om det er deres design, ånd eller attitude.. Det har jeg ikke helt besluttet mig for endnu. Men faktum er at jeg altid har kunnet se mig selv i deres stil, som både er rocket og har har en masse attitude. Men som samtidig kan deres styles være cool og fin på samme tid, det er netop denne blanding jeg er så vild med. I vinter månederne er der ikke noget jeg heller vil end at holde mig varm og samtidig se godt ud. At mit vinter outfit skal være praktisk er også noget jeg prioritere højt! Derfor er det jeg valgte denne jakke som jeg har på i billederne, den er varm og super lækker også lukker den helt tæt omkring halsen ( på en behagelig måde) hvilket er så lækkert når det blæser koldt.  Hele looket på billederne er fra Diesel og jeg vil i løbet af den næste tid komme nærmere ind på de enkelte styles jeg har tilføjet til min Garderobefra Diesel. Jeg kan afsløre at der allerede i næste uge kommer et indlæg med mine helt nye sko fra Diesel.

Shop mit look og andet lækkert fra Diesel HER (LINK)

Indlægget er lavet i samarbejde med DIESEL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Visit at DIESEL STORE