Test - RITUALS Aftershave and Magic shaving-cream

Visit at DIESEL STORE

img_1275

DIESEL er et af mine absolut favorit mærker og i dag var jeg et smut forbi butikken, hvor jeg fik mulighed for at se de nye styles og vælge mine favoritter. Det blev til nogle jakker, sko , trøjer og en lækker taske. Alt det jeg valgte er aktuelt i deres nuværende kollektion og jeg glæder mig til at vise hvordan jeg har valgt at style disse items fra DIESEL

//

DIESEL is one of my absolute favorite brands and today I drop by the store where I got the chance to see the new styles and choose my favorites. It was to some jackets, shoes, jerseys and a bag. All I chose is in their current collection and I am looking forward to show how I have chosen to style these items from DIESEL

Dette indlæg er lavet i samarbejde med DIESEL

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Test - RITUALS Aftershave and Magic shaving-cream