Bio-Effect Volcanic Exfoliator

Back in Copenhagen

img_4333 img_4334 img_4335 img_4336 img_4337 img_4338

Shoes – Diesel // Jacke – Selected Homme //  Jeans – Diesel // Hat – H&M  //  Shirt – Nationality 07

 

Så er jeg tilbage i København og jeg har en masse jeg skal nå efter en uge i Italien. Jeg en par nye styles jeg rigtig gerne vil få lavet nogle gode billeder med og nogle Youtube videoer som skal filmes. Rom var omkring 17 grader, så jeg kan virkelig mærke hvor koldt det er at vende tilbage! Jeg har brugt det meste af dagen idag, på at lave en masse indlæg som skulle indhentes, da jeg ikke rigtig arbejde i Rom. 

 Dette look blev skudt i Rom 

//

So I’m back in Copenhagen and I have a lot I have to do after a week in Italy. I have a few new styles, I have to shoot with and some Youtube videos to be filmed. Rome was about 17 degrees, so I can really feel how cold it is to return back to Copenhagen! I’ve spent most of the day today, to make a lot of posts for the blog, since I didn’t really work in Rome.
 This look was shot in Rome

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bio-Effect Volcanic Exfoliator