Lunch for 2

Bio-Effect Volcanic Exfoliator

fullsizeoutput_cd1

Jeg bliver rigtig ofte spurgt om min hudplejerutine og hvordan jeg har så ren hud. Et af de vigtigste elementer i en god hudplejerutine, er en god skrub. Du fjerner døde hudceller, samtidig med du fjerner rester af forskellige hud produkter, som ikke er kommet af med den daglige ansigtsvask. Der findes både rigtig grove skrubs, som er lavet af salt også findes der de helt fine skrubs, hvor du nærmest ikke kan mærke der er skrubbe middel i. Jeg har de sidste 2 måneder benyttet mig af en lang række produkter fra Bio-Effekt, som virker rigtig godt på min hud. Et af dem er deres Volcanic Exfoliator, som indeholder knust lavasten.

fullsizeoutput_ccf

Selve skrubben er en gennemsigtig gele, med der indeholder knust lavasten som det kan ses på billedet. Skrubben er tyk i det og skal fordeles i ansigtet med fingrene og så skal man skrubbe blidt i cirkler. Jeg har aldrig prøve en skrub med lava sten i før og den føles også anderledes. Man kan godt mærke det er nogle lidt grov korn, hvilket gør at den renser godt i dybden. På pakken anbefaler de man bruger den 2-3 gang om ugen. Jeg vil personligt anbefale, man bruger den 2 gange om ugen, eller 3 gange hvis du skrubber blidt med den. Så snart gelen kommer i kontakt med vand, så bliver den helt opløst, hvilket gør den utrolig let at vaske af ansigtet.  Det er en jeg har fast som en del af min hudplejerutine og et produkt som jeg også vil lade forblive en del af mine faste produkter. Læs mere en skrubben og køb den  HER

Jeg har modtaget produkterne til test

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lunch for 2