Trip to Vatican City

Lunch for 2

img_0530fullsizeoutput_ea3fullsizeoutput_ea2fullsizeoutput_e9cfullsizeoutput_e9dfullsizeoutput_e9efullsizeoutput_e9ffullsizeoutput_ea0fullsizeoutput_ea4

Jeg fandt helt tilfældigt dette lækre sted omkring 20 min. fra Roms centrum. Det var så godt, at jeg ville lave en lille anbefaling her på bloggen. Stedet hedder Pizza Al Massimo og har et bredt udvalg af retter og en helt masse vegetarisk. Jeg valgte lidt forskelligt grønt med 2 kyllingelår og det blev 11 euro med en vand oveni. Prisen er rigtig god og du får en masse for pengene. Du kan få alt maden varmet op eller spise den kold som den er. Dette er helt klart et sted jeg vil besøge igen, næste gang jeg er i Rom.
//

I found by accident this delicious place about 20 minutes from the center of Rome. It was so good I would make a small recommendation here on the blog. The place is called Pizza Al Massimo and has a wide selection of dishes and a whole lot of vegetarian. I chose a different vegetables with 2 chicken legs and it was 11 euros with water on top. The price is really good and you get your money’s worth. You can get all the food warmed up or eat it cold as it is. This is definitely a place I will visit again next time I’m in Rome.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Trip to Vatican City